MARDİN / MAZIDAĞI - Balpınar İlkokulu

Nis

Kas

Ekm

13 EKİM ULUSLARARASI AFET RİSKLERİNİN AZALTMASI GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILARAK ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMEN REHBERLİĞİNDE KONTROLLÜ BİR ŞEKİLDE TOPLAMA ALANINA TAHLİYE EDİLDİ.

Mrt

MERKEZİ KAHRAMANMARAŞ OLAN VE DİĞER İLLERDE MEYDANA GELEN DEPREMİNDEN DOLAYI OKULLARIMIZDA CAN VE MAL KAYBINI EN AZA İNDİRMEK İÇİN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM VERİLEREK PLANLI BİR ŞEKİLDE OKUL BOŞALTILDI.ÖĞRENCİLER ÖNCEDEN BELİRLENEN ALANLARDA TOPLANILDI. HER SENE YAPTIĞIMIZ YANGIN VEYA DEPREM TATBİKATI VUKUATSIZ OLARAK TAMAMLANMIŞTIR

Kas

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 84'üncü yıl dönümünde tüm yurtta saygı ve rahmetle anılıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Atatürk'ün 10 Kasım 1938 günü saat 09'u 5 geçe hayata gözlerini yumduğunu öğrenci ve öğretmenler birlikte Atatürk'ü andı.

Nis

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm Türkiye'de kutlandığı gibi okulumuzda da büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğretmenlerin hazırlamış olduğu dans gösterileri  köy halkı tarafından büyük ilgiyle izlendi. İşte törenimizden renkli görüntülerle 23 Nisan coşkusu...